15.11.2019. Petak
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
 Asocijacija DUGA
2_2.jpg
Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
Wimbledon
Republčki zavod za socijalnu zaštitu
Grad Subotica
Grad Subotica
US Open
Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu
2_5.jpg
 Komora socijalne zaštite
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Aktuelnosti
Formirana je Lokalna mreža za zaštitu žrtava i prevenciju trgovine ljudima
25.04.2013.

Formirana je Lokalna mreža za zaštitu žrtava i prevenciju trgovine ljudima u Subotici,  u sklopu projekta „Lokalne zajednice u borbi protiv trgovine ljudima“ koji sprovodi NVO Atina u partnerstvu sa novosadskim Humanitarnim centrom i u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva. Projekat je finansijski podržan od strane Evropske unije, Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa civilnim društvom i Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).
Nakon formiranja Lokalne mreže razmotreni su planovi i aktivnosti koje će se realizovati od septembra 2013. godine do kraja marta 2014. godine.

7_1.jpg

Članice Lokalne mreže za zaštitu i prevenciju rgovine ljudima Subotica su : Centar za socijalni rad Grada Subotice ( koordinator Lokalne mreže za zaštitu žrtava i prevenciju trgovine ljudima), PU Subotica, Filijala NZS, Više javno tužilaštvo, Dom zdravlja Subotica, Udruženje „Stav+“, Edukativni centar Roma, Kancelarija za mlade Grada Subotice, RFZO- filijala Subotica, Crveni krst Subotica.

 

 

 

 

 

replica watches