+381 24 548 220
subotica.csr@minrzs.gov.rs
7:00 - 14:30
Formirana je Lokalna mreža za zaštitu žrtava i prevenciju trgovine ljudima
25.04.2018.

Formirana je Lokalna mreža za zaštitu žrtava i prevenciju trgovine ljudima u Subotici, u sklopu projekta „Lokalne zajednice u borbi protiv trgovine ljudima“ koji sprovodi NVO Atina u partnerstvu sa novosadskim Humanitarnim centrom i u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva. Projekat je finansijski podržan od strane Evropske unije, Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa civilnim društvom i Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).
Nakon formiranja Lokalne mreže razmotreni su planovi i aktivnosti koje će se realizovati od septembra 2013. godine do kraja marta 2014. godine.

7_1.jpg

Članice Lokalne mreže za zaštitu i prevenciju rgovine ljudima Subotica su : Centar za socijalni rad Grada Subotice ( koordinator Lokalne mreže za zaštitu žrtava i prevenciju trgovine ljudima), PU Subotica, Filijala NZS, Više javno tužilaštvo, Dom zdravlja Subotica, Udruženje „Stav+“, Edukativni centar Roma, Kancelarija za mlade Grada Subotice, RFZO- filijala Subotica, Crveni krst Subotica.