15.11.2019. Petak
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
 Asocijacija DUGA
2_2.jpg
Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
Wimbledon
Republčki zavod za socijalnu zaštitu
Grad Subotica
Grad Subotica
US Open
Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu
2_5.jpg
 Komora socijalne zaštite
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Aktuelnosti
ODRŽANE DVE OBUKE U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD GRADA SUBOTICE „PILOTIRANjE OBUKE ZA PROFESIONALCE I ZA PRUŽAOCE USLUGE POVREMENOG PORODIČNOG SMEŠTAJA“
29.10.2019.

U Centru za socijalni rad Grada Subotice 29.10.2019. godine održane su dve obuke, obuka za profesionalce i stručne radnike i obuka za hranitelje i roditelje dece sa smetnjama u razvoju u organizaciji Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.

190_1.jpg
 

Program obuke „Povremeni porodični smeštaj“ za profesionalce osmišljen je kako bi se stručni radnici iz centara za socijalni rad i centara za porodični smeštaj i usvojenje dodatno obučili i stekli nova znanja o usluzi, čime bi doprineli razvijanju iste na teritoriji AP Vojvodine. Obuci za profesionalce prisustvovalo je 20 stručnih radnika, iz Centra za socijalni rad Grada Subotice, Kanjiže i Sente.

190_2.jpg

Program koji je bio namenjen hraniteljima i roditeljima dece sa smetnjama u razvoju imao je za cilj da da upozna učesnike sa uslugom povremenog porodičnog smeštaja i afirmisanje budućih pružalaca usluge.

190_3.jpg

190_4.jpg

 

 

 

 

 

replica watches