22.10.2019. Utorak
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
 Asocijacija DUGA
2_2.jpg
Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
Wimbledon
Republčki zavod za socijalnu zaštitu
Grad Subotica
Grad Subotica
US Open
Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu
2_5.jpg
 Komora socijalne zaštite
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Aktuelnosti
Svečano otvaranje rekonstruisanih prostorija Centra za socijalni rad Grada Subotice
09.03.2017.

U Subotici je dana 08.03.2017. godine svečano otvoren renovinari Centar za socijalni rad Grada Subotice, čiju rekonstrukciju je sa 70.000,00 dolara finansirala Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Rekonstrukcija je obuhvatila stolarske i bravarske radove, opremanje kancelarija, kao i otvaranje specijalnizovanih namenskih prostorija za rad sa ženama žrtvama porodičnog nasilja.

165_1.jpg 

Rekonstrukcija je sprovedena u okviru „Projekta za jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za reagovanje na migrantsku krizu“ koji  je finansirala Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a realizovao Program UN za razvoj (UNDP) u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Komesarijatom za izbeglice i migracije.

165_2.jpg

Gradska uprava je identifikovala obnovu Centra kao prioritet imajući u vidu povećanu tražnju za uslugama Centra usled priliva migranata i izbeglica u prethodne dve godine.

165_3.jpg


Direktorica Centra za socijalni rad, Miroslava Bagavac rekla je tim povodom da će obnovljeni Centar, koji godišnje pruža usluge za oko 12.000 ljudi, pružiti bolje uslove za rad 60 zaposlenih i kvalitetnije usluge svojim korisnicima, uključujući i migrante.

 

 

 

 

 

replica watches