22.10.2019. Utorak
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
 Asocijacija DUGA
2_2.jpg
Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
Wimbledon
Republčki zavod za socijalnu zaštitu
Grad Subotica
Grad Subotica
US Open
Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu
2_5.jpg
 Komora socijalne zaštite
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Aktuelnosti
Održan okrugli sto posvećen podršci maloletnim migrantima bez pratnje
25.05.2016.

U Regionalnoj privrednoj komori je 25.05.2016. godine održan okrugli sto posvećen podršci maloletnim migrantima bez pratnje na kojem su učestvovali predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva unutrašnjih poslova, Doma zdravlja, Crvenog krsta i nevladinih organizacija. Okrugli sto u Subotici je jedan od planiranih četiri u okviru višegodišnjeg projekta, čiju realizaciju finansijski podržava Švajcarska.

150_1.jpg

Prema podacima, tokom prošle godine kroz našu zemlju je prošlo oko 900 hiljada migranata, a prema procenama trećinu su činila deca. U istom periodu, 200 maloletnih migranata bez roditeljske pratnje je bilo smešeno u neku od posebnih ustanova sistema socijalne zaštite.

150_2.jpgds

Cilj projekta „Podrška maloletnim migrantima bez pratnje“ je jačanje sistema socijalne zaštite i drugih instituacija koji se bave ovom problematikom, sa akcentom na povećanje kapaciteta za smeštaj maloletnih lica bez roditeljske pratnje, posebno devojčica.

Iz Centra za socijalni rad Grada Subotice prisustvovala je Vesna Margaretić, dipl.soc.radnik, Rukovodilac Službe za zaštitu dece i mladih.

 

 

 

 

 

replica watches