15.11.2019. Petak
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
 Asocijacija DUGA
2_2.jpg
Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
Wimbledon
Republčki zavod za socijalnu zaštitu
Grad Subotica
Grad Subotica
US Open
Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu
2_5.jpg
 Komora socijalne zaštite
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Aktuelnosti
Treće životno doba – teškoća ili šansa“
14.04.2016.

14.04.2016. godine, Gerontološki centar u Kanjiži je organizovao stručni skup na temu „Treće životno doba – teškoća ili šansa“. Predavači na skupu su bili – Tatjana Daničić, sipl.psiholog i Vladimir Hajder, dipl.pravnik. Iz Centra za socijalni rad Grada Subotice prisustvovali su: Jelena Zimonjić, dipl.soc.radnik, Rukovodilac Službe za zaštitu odraslih i starih lica, Marijana Ivković, dipl.psiholog,  Sava Tabaković, dipl.pravnik, Rada Božić, dipl.soc.radnik i Ljiljana Popović, dipl.soc.radnik.

Prilikom otvaranja stručnog skupa, najave programa i predstavljanja učesnika, pozdravnu reč je dao Direktor Gerontološkog Centra u Kanjiži i organizator skupa, i Sarapka Ede, član opštinskog veća u Opštini Kanjiža, zadužen za oblast socijalne zaštite koji je uz pozdravnu reč promovisao i usluge socijalne zaštite u lokaln0oj zajednici koje finansira Opština Kanjiža.

U sklopu diskusije na Temu Treće životno doba-teškoća ili šansa, teme o kojima se raspravljalo su bile – Karakteristike psiholoških procesa u starosti, zatim Motivisanje na aktivnost, Odabir sadržaja za rad sa starim korisnicima usluga, itd.

 

 

 

 

 

replica watches