2019.08.24. Szombat
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
2_2.jpg
 
Wimbledon
 
Grad Subotica
 
US Open
 
2_5.jpg
 
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Aktualitások
A romák helyzete javítása Szerbiában
2014.02.20.

A Tartományi gazdasági, foglalkoztatási és a nemek közötti egyenlőség titkársága a romák helyzetének javítása a Szerb Köztársaságban témájú összejövetelt szervezett a Vajdasági AT nagytermébe. Az összejövetel 2014.2.20-án volt megtartva.

52_1.jpg

Összejövetelen jelen voltak a központi kormányzat, tartományi, önkormányzati szervek, nem kormányzati szervezetek és a nemzetközi szervezetek akik bemutatták a terveit és céljait az intézmények befolyásolása érdekében és szisztematikus és fenntartható döntést és megoldások létrehozását a problémákkal kapcsolatban amellyekkel a roma nemzeti kisebbség szembesít Szerbiában. Az összejövetelen részt vettek a Szabadkai városi szociális munkaközpont képviselőji is: igazgatója Dijana Prćić; gyermekek és fiatalok védelmével foglalkozó szolgálat vezetője Vesna Margaretić; és a felnőttek és öregek védelmével foglalkozó szolgálat vezetője Jelena Zimonjic.

A szociális védelmi rendszerről és a gyermek koldulás problémáról az összejövetelen beszélt Rada Mitrovic, Tartományi szociális védelmi intézet igazgatója és Milan Samardžija, a Köztársasági szociális védelmi intézet képviselője – a szakmai munka értékelési osztályról.

52_2.jpg

 

 

 

 

 

replica watches