2019.10.22. Kedd
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
2_2.jpg
 
Wimbledon
 
Grad Subotica
 
US Open
 
2_5.jpg
 
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Rólunk

A Szociális Központ a legalapvetőbb szociális kérdésekkel foglalkozó közintézmény.  1963 március 27-én lett megalapitva a Jugoszláv parlamenti szövetség 1959-es évi javaslata alapján.  A kezdeti években a Központ munkája két szolgálatból állt: Tanácsadói szolgálatból és A magatartászavarokkal küzdő gyermekeknek ideiglenes menedéket nyújtó szolgálatból, ami 1964-ben Gyermek – és ifjúsági otthonná nőtte ki magát, ideiglenes menedéket és fegyelmi központot is magába foglalva, mely a Központhoz tartozott  egészen 1992-ig. 1968-tól a Szociális Központ egy harmadik szolgálatkörrel is bövült, ami a hivatalos gyámhatósági felhatalmazásokkal foglalkozott.

6_1.jpg

A Szociális központ már a kezdeti években az aktivitásait a segitségnyújtás és szociális védelem irányába helyezte; az anyagi segitségnyújtásra szorulókra, idős és magatehetelen személyekre, személyekre házastársi-és családi problémákkal, szülői gondoskodás nélküli gyermekekre és fiatalokra és antiszociális viselkedésű gyermekek és fiatalokra fókuszálva. A saját tevékenységeiben bekapcsolt számos egyént, elsődleges csoportokat, közösségeket és intézményeket. A megelőző tevékenységek fejlesztésének ösztönzéseként a Központ 1968-ban elkezdett elemző-kutatói munkával is foglalkozni. Mára számos kutatást és elemzést tudhat magáénak, melyek közül számos szaklapokban került publikálásra és szakmai ösztejöveteleken került bemutatásra.

1983-tól a Központ részeként, egy külön szolgálatként müködik a Családi tanácsadó –és segitő központ, mely tanácsadói-terápiás segitséget nyújt minden polgárnak. A kezdetekben a Családi tanácsadó-és segitőközpont a Szociális központ elkülönitett részeként funkcionált és munkáját a községi Vöröskereszt épületében kezdte.

2009 áprilisától  a Szociális Központ egy új szociálisvédelmi szolgálatkörrel bővült, Nappali központtal a magatartászavarokkal küzdő gyermekek és fiatalok részére, Szabadka Város szociális központját választván a szolgáltatás kivitelezésére a helyi önkormányzat részéről.

Szabadka város Szociális Központjának igazgatója Prcic Dijana, dipl.ekonomista-master

Igazgatóbizottsági tagok:
1.Csiszár Ferenc, elnök
2.Milan Mrvoš,elnökhelyettes
3.SavaPapić,tag
4.MilanMargaretić,tag
5. Oliver Uzelac,tag

Felügyelőbizottsági tagok:
1. Zvonko Boškić, elnök
2. Dragica Radulović, tag
3. Sebők Ferenc, tag

 

 

 

 

 

replica watches