2019.10.22. Kedd
rplicas de relojes
Replica Popular Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica Watches
 
2_2.jpg
 
Wimbledon
 
Grad Subotica
 
US Open
 
2_5.jpg
 
2_7.jpg
2_8.jpg
TAG Heuer replica
Munkaszervezés
Elemző - kutató munkát végző szakcsoport

Elsődleges feladata, hogy elemzéseket végezzen és figyelemmel kísérje lokális és köztársasági szinten a szociális védelem területén felmerülő szükségleteket, hogy ily módón kezdeményezze azokat a változtatásokat, amelyek célja a szociális védelem minden szinten való fejlesztése. Az elemzéseket havonta, negyedévenként és évenként végzi. Ennek célja, hogy megállapítsa milyen mértékben elégítik ki a polgárok különböző szükségleteit azok az intézkedések és szolgáltatások, melyeket a szövetségi és lokális szintű szociális politika biztosít, milyen mértékben vannak jelen bizonyos helyi szintű patológiai jelenségek, és a lehetőségeket figyelembe véve,  hogyan lehet kielégíteni a polgárok specifikus szükségleteit. 

A szociális védelem helyzetének elemzésével párhuzamosan elemezzük a Szociális Központ tevékenységét is, havonta, negyedévenként és évente.

A kapott eredmények alapján megelőző intézkedésekre kerül sor, melynek célja a polgárok szociális szükséghelyzetbe való kerülésének a megakadályozása, annak elhárítása vagy enyhítése, olyan mechanizmus kifejlesztése, mely az egészséges életmódot népszerűsíti, önállóságra  ösztönzi az egyént saját és családja szükségleteinek a kielégítésében. Tájékoztatjuk  és útbaigazítjuk a polgárokat,  azzal kapcsolatban, hogyan tudják helyi szinten a meglevő lehetőségek keretein belül megoldani saját problémáikat,  és kielégíteni szükségleteiket.

A leggyakoribb megelőző intézkedések a következők: aktuális témával kapcsolatos nyilvános és szakmai  fórumok szervezése, csoportmunka meghatározott célcsoporttal, szakmai tanácskozások szervezése hasonló intézmények, emberbaráti és kormánytól független  szervezetek megbízottaival.

Ez a szakcsoport bizonyos célcsoportok és helyi közösségek számára szociális kártya öszeállításán dolgozik, szakmai segítséget nyújt a helyi közösségekben tevékenykedő szociális bizottságok aktivistáinak a megelőzésre irányuló munkájuk elinditásában,  és végrehajtásában.

Az említett feladatokon kívül ez a csoport a szociális védelem különbőzö területeiről időszerű nyomtatványokat, röpcédulákat és más propaganda anyagot készít A propaganda anyag szerb és magyar nyelven készül, tájékoztató és oktató jellegű, megfelel minden társadalmi struktúra számára.

A szakcsoport együttműködik a téjékoztatási eszközökkel  a szociális védelemmel és a Központ munkájával kapcsolatos  témakörben. Sajtótájékoztatót szervez,  és közleményt ad ki. A szociális védelem területéről tanulmányokat jelentet meg különböző szaklapokban, és más téjékoztatási eszközökben. 

A csoport adatbázissal rendelkezik,  a szociális védelemben nyújtott szolgáltatások és intézkedések számáról és formáiról, valamint a Központ dolgozóinak munkájáról is.

A csoport nyilvántartást vezet a családon belüli erőszak sértettjeiről,  és az erőszakos cselekedetek elkövetőiről, megszervezi a szakemberek és a rendőrség együttes ügyeleteit,  az ügyeletben résztvevők, valamint a rokonintézményekben dolgozó munkatársak számára is megbeszéléseket szervez.

A szakcsoporban  1 szociológus, 1 szociális munkás és 1 statisztikus dolgozik.

 

 

 

 

 

replica watches